Esimese veerandaja keskpaigast kuni lõpuni kohtumist domineerinud Rapla parimana viskas Martin Doberk 22 punkti ja korjas 10 lauapalli. Janar Soo lisas 13 silma ja 6 lauda, Illimar Pilk 11 ja Kristjan Voolaid 10 punkti. Tarvase resultatiivseim oli 23 punktiga Reimo Tamm, Brandis Raley-Ross viskas 14 punkti ja võttis maha 8 lauapalli.

Tarvasele maksid valusalt kätte põhitagameeste Brandis Raley Rossi ja Reimo Tamme pallikaotused, mida meestel kogunes kahepeale 14 (mõlemal 7). Teised Tarva mängijad ei teinud näiteks keegi üle kahe pallikaotuse. Kõige parem päev polnud Tarva meestel ka kolmepunktijoone taga: Kaido Saks ja Maris Laksa viskasid kaugviskeid 5-st 0, Juris Umbraško 6-st 1.

Pronksiseeria kolmas ja otsustav kohtumine peetakse pühapäeval kell 17 samuti Rakveres.

Mängu käik (15:27; 46:30; 67:47; 83:61)

Kuni 11:11 viigiseisuni püsis seis tasavägine, kuid siis hakkas Rapla mängumootor täistuuridel tööle. Kümne punktiga juhiti esimest korda kaks minutit enne veerandaja lõppu pärast 11:1 vahespurti. Veerandaja lõpuks oli vahe kasvanud 12 punktini.

Rapla võimutsemine jätkus ka teisel veerandajal ning see ajas Tarva juhendaja Andres Sõbra nii keema, et oleks endale ühes olukorras kohtunikelt peaaegu tehnilise vea välja rääkinud.

Kolmandal veerandajal sai Rapla lausa nautida 22-punktilist eduseisu, mille Tarvas suutis vähendada kõige rohkem 13-punktiliseks. Viimast neljandikku alustati siiski Rapla 20-punktilisel juhtimisel.

Ka viimasel veerandajal polnud Tarval midagi külalistele vastu panna ning viimased minutid said mõlemal meeskonnal platsil käia juba nooremad mehed.

Eelinfo:

Esimeses mängus pakkusid meeskonnad fännidele põneva lahingu, millest väljus 75:63 võiduga Rakvere Tarvas. Avamängus oli võitjate resultatiivseim Maris Laksa 22 punktiga, TYCO Rapla poolt vastas Andre Pärn 19 silmaga.