Mängu käik: (24:20; 44:30; 63:53; 83:69)

Tasavägiselt alanud esimesel veerandajal ei saanud kumbki meeskond pikemalt juhtima kui 3-4 punktiga. Viigiseis nähti veel numbritel 18:18, misjärel võttis juhtohjad enda kätte kodumeeskond, kes võitis esimese veerandaja 24:20.

Teisel veerandajal surus Kalev oma tempot ja mängu Rockile veelgi enam peale ning saavutas poolajaks 14-punktilise edu. Kokku visati teisel neljandikul 20 punkti Rocki 10 vastu.

Kolmandal veerandajal pääses Rock Ivan Neljubovi abiga pisut lähemale ning alustas viimast veerandaega 10-punktilisest kaotusseisust. Kolmanda veerandaja seis Rocki kasuks 21:19.

Neljas veerandaeg algas tuliselt. Ivan Neljubovil õnnestus küünarnukilöögiga närvi ajada Cramo lätlane Armands Škele, kes sai ebasportliku vea, kuid eemaldamisest pääses. Poole veerandaja peal jõudis Rock viie punkti kaugusele, kuid rohkemaks tartlastel jõudu ei jätkunud. Viimased minutid kulusid vaid lõppskoori vormistamisele.

Võitjate parim oli 19 punktiga Armands Škele. Ülejäänud Cramo meeste vahel jagunesid punktid järgmiselt: Bamba Fall 18 (+6 lauapalli), Gert Dorbek ja Gary Wilkinson 11 (+7 lp), Ty Abbott ja Tanel Sokk 10, Frank Elegar 4.

TÜ/Rockil ei saadud kuidagi pidama Justin Ingrami, kes viskas 26 punkti. Ülejäänud meest punktid: Vallo Allingu 12, Ivan Neljubov 8, Marek Doronin 6, Kristo Saage 5, Egidijus Dimsa ja Rain Veideman 4, Joosep Toome ja Tanel Kurbas 2.

Eelinfo:

Viimased kaks aastat on Kalev/Cramo võitnud finaalseerias Tartut koguni 4:0. TÜ/Rocki viimane meistritiitel pärineb hooajast 2009/2010, kui tartlased alistasid poolfinaalis 3:2 Kalev/Cramo ning finaalis 4:2 Rakvere Tarva.

Esimesed kaks mängu peetakse Tallinnas Saku Suurhallis, põhiturniiri võitja BC Kalev/Cramo koduväljakul, kolmas ja neljas mäng Tartus TÜ Spordihoones ning vajadusel viies mäng Tallinnas, kuues Tartus ja seitsmes taas Tallinnas.