Kalevlaste treeneripingilt puudus täna Kalle Klandorf (Klandorf viibib hetkel Türgis puhkusel - toim.) ja seega sai peatreenerina debüüdi teha Raido Roos. Tallinlaste mäng hakkas kohe algusest tööle ja avaveerand võideti seeläbi suurelt 32:15.

Teisel veerandajal tegi Rapla 12:0 spurdi ja seega mindi riietusruumi Kalevi napil 45:41 eduseisul. Kolmandal veerandajal jõudis kodumeeskond isegi ühe punkti kaugusele, aga seejärel tegid kalevlased 10:1 spurdi, misläbi viimasele 10-minutilisele perioodile 65:53 eduseisul mindi.

Need edunumbrid viimase veerandajaga sisuliselt duubeldati ja seega sai Kalev tabelisse kahe kaotuse kõrvale ka teise võidu.

Võitjate parimana viskas Kaido Saks 21 punkti, tabades sealjuures kõik 5 teele saadetud kaugviset. Thomas Droney viskas 17, kapten Reimo Tamm ja kaks geniaalset alley-oop'i realiseerinud Zachary Atkinson 13, Johnny Berhanemeskel 12 ja Renato Lindmets 10 punkti. Uues klubis debüteerinud Martin Jurtomi arvele jäi 20 mänguminutiga 3 punkti ja 4 lauapalli.

Aivar Kuusmaa hoolealustest tõusis 16 punktiga resultatiivseimaks Will Artino, kes selle kõrval ka 9 lauapalli maha võttis. Kaksikduublini küündis 10 lauapalli ja 12 silmaga Devin Brooks. Kahekohalise arvu punkte said kirja veel Indrek Kajupank ja Mike Myers (mõlemad 14).