Kalev/Cramo võitis mullu poolfinaalis omavahel madistanud meeskondade lahingus avaveerandi 22:14, juhtis poolajavileks 46:29 ja kolmanda veerandaja lõpuks juba 72:47. Viimasel mängupoolel mängis Kalev vaid eestlastega ja vormistas võidunumbriteks 87:61

Kalevis debüüdi teinud Curtis Millage viskas 23 minutiga 18 punkti, sama punktiskoorini jõudis ka Ty Abbott. Kalevi resultatiivseim oli Indrek Kajupank 19 silma ja 7 lauapalliga. TTÜst Kalevisse toodud Kristjan Makke kogus 4 punkti ja 3 lauapalli. Rapla poolel jõudis ainsana kahekohalise punktisummani Martin Paasoja, kes viskasi 11 punkti.

Kalev püsib nüüd Eesti liigas kaotuseta juba 29 järjestikust mängu. "See ei ole meie põhieesmärk. Eesti mängudes anname ka teistele võimalust. Oleme tihti üle noatera pääsenud, küll see kaotus kord ära tuleb," sõnas Kalevi peatreener Alar Varrak pika võiduseeria kohta.

Alexela meistriliiga on Delfi TV ekraanil järgnevalt juba laupäeval, 11. jaanuaril, kui vastamisi on TTÜ KK ja KK Pärnu. Kohtumine algab TTÜ Spordihoones kell 17:00.