BC
Kalev/Cramo alustas paremini iga veerandaega, alustades 9:0 spurdiga. Rock tuli aga tänu Kurbase ja Taltsi korvidele mängu tagasi. Edasi kulges mäng punkt-puntkis ning poolajale mindi Kalevi 31:30 eduseisus.

Neljandal veerandajal viskas sünnipäevalaps Valmo Kriisa kaks kolmest järjest viies Rocki 56:55 juhtima. Talts kukkus rumala veaga välja, kuid tema asemele tulnud Eichfussi tabav kolmene tõmbas Rocki lõplikult käima ja Rock võitis 77:66.

Samad meeskonnad kohtuvad taas kolmapäeva õhtul Saku Suurhallis.

Mängu tipphetked:

Mäng täispikkuses:



Eelvaade:

Kalev/Cramo on sel hooajal Saku Suurhallis väga hästi mänginud. Kuigi Suurhallis on meeskond pidanud ainult 11 mängu, siis võidetud on nendest 10, seal hulgas ka 34 punktiline üleolek Euroliiga satsi Nižni Novgorodi vastu. Ainukene kaotus saadi Moskva oblasti Himki käest, kes jõudis VTB Ühisliigas poolfinaali ja võitis mõne nädala eest EuroCupi.

Eks esmaspäeval ja kolmapäeval, seeria kolmandas ja neljandas mängus ole näha, kas Cramo suudab visketabavust parandada ning kas Rock suudab tiitlikaitsjat võita ka võõral väljakul, viskab mitmeid küsimusi õhku basket.ee.

Kriisal võimalus tõusta Metstaki kõrvale

TÜ/Rocki vanameister Valmo Kriisa saab täna ehk kolmanda finaalmängu päeval 41. Sellises vanuses on Eesti meistriliiga finaalseeriates varasemalt väljakul käinud üksnes Margus Metstak. Hooajal 2002/2003 TTÜ/A.Le Coqi meeskonda kuulunud Metstak pidas 2003. aasta kevadel oma viimase finaalmängu vanuses 41 aastat, 10 kuud ja 24 päeva. Kriisa rekordilist vanust veel üle ei löö, kuid tagamängijana endast poole noorematega võidu joosta on veelgi erandlikum kui sama suuta keskmängijana.

Senises kahes finaalmängus on Kriisale mänguaega jagunud vastavalt 23 ja 5 minutit.