Seda informatsiooni kinnitas äsja Delfile ka Tarva mänedžer Madis Šumanov: "Brandis jõudis jah äsja bussiga siia. Olin tal veel bussijaamas vastas, käisime poes, ostsime vajalikud asjad kodu jaoks ja vaatasime, et homme hommikuks midagi süüa oleks. Pühapäeval kell 12 teeb ta meiega juba ka esimese trenni kaasa."

Kuna Raley-Rossi roll Lietkabelises jäid oodatust väiksemaks, sahistati juba mõnda aega, et mängumees Andres Sõbra juhendatavasse tiimi naasta võiks. Tarva poole pealt vihjati, et ameeriklasega pidevalt ka kontaktis ollakse, kuid seni hoidis tagamängijat Leedus ikkagi korralik palgasumma. Millega siis Raley-Ross lõpuks tagasi kollasesse särki meelitati?

"Eks ta ise veel lootis-ootis, et tema roll Lietkabelises suureneb, aga seda ei juhtunud. Ta kaotas enda mängu ära, ei saanud oma asja ajada ja nüüd tuligi siia Rakveresse, et enda rütm taas leida. See, et ta nüüd Rakveresse tuleb, oli õhus 2-3 päeva. Aga ega ma enne veel päris kindel polnud, kuni ta bussi pealt maha tuli. Nüüd on Ross aga kohal ja väga suure tõenäosusega siia hooaja lõpuni ka jääb," avaldas Šumanov, lisades, et ametlikult saab leping allkirjad lähipäevil.

Tarvast on Raley-Ross varasemalt esindanud hooaegadel 2012-13 ja 2014-15. 2012-13 hooajal viskas ameeriklane Alexela Meistriliigas keskmiselt 15 punkti, eelmisel hooajal kogunes tema saldole juba keskmiselt 22,11 silma.