Nimeliselt tõi ta välja kanadalasest tagamängija Jahmal Jonesi, kes saabus Eestisse põlvevigastusega. "Saatsime ta agendile pildid ja küsisime: "Keda sa, mees, müüd meile? Vigast looma!" Mees ise tahab hirmsasti mängida. Ega ta paha ole, aga lõpuks hakkab [vigastus] teda segama. Tuleb keegi uus otsida," rääkis Klandorf Delfi TV otse-eetris.

Jones viskas 30 minuti ja 48 sekundiga 14 punkti (kahesed 4/11, kolmesed 1/2, vabavisked 3/4). Tulemuslikum oli Khyle Marshall, kes viskas 15 punkti ja korjas 6 lauda, Robertas Grabauskas tõi meeskonnale 8, Josiah Heath 4 ja Sean Harris ühe punkti.

"Tagaliiniga ongi meil kõige suurem probleem. Mihkel Kurg oli täna hea, aga Eesti poistel võtab see asi ikka aega. Martin Jurtom pole näiteks üldse asjadele pihta saanud."

19. oktoobril alustab TLÜ/Kalev FIBA Europe Cupi hooaega võõrsil Rumeenia klubi Muresi vastu. Klandorf ennustas, et selleks ajaks jääb tal võistkonda neli leegionäri. Taseme poolest ta Europe Cupi ees hirmu ei tunne. "Usun, et sel tasemel euromängud, kus ka Rock (uue nimega BC Tartu - toim) nüüd pundis on, on Balti liiga tugevama otsa klass. Oleme Balti liigas igal aastal mänginud. Midagi hullu ei ole," arvas Klandorf.

Kalevi alagruppi kuuluvad veel Bosnia klubi Igokea ja leedulaste Prienu-Birstono.