"See on muidugi tore, et meilt head hooaega loodetakse. Meeskond on komplekteeritud ja kui vigastusi ei tule, siis säilib sellisena kevadeni. Minu suurim mure on hetkel see, et saaks kõik mehed täiesti terveks," sõnas Pärnu juhendaja Heiko Rannula.

Meeskonna eelmise hooaja üks liidreid, 19-aastane Robert Valge liitus suvel Hispaania esiliigaklubiga, kuid õnneks suutis Rannula leida temale Eestist samaväärse asenduse, kui Tartust toodi võistkonda 21-aastane Saimon Sutt.

"Lõppkokkuvõttes ongi eesmärk ju mehed pildile mängida ja kõrgemale aidata. Loomulikult kuluks Valge meile ära, aga saime Saimoni, kes on sarnase apluaaga mängija ja täidab loodetavasti tema koha kenasti. Seni pole Saimoni kohta ainsatki halba sõna öelda, vaid põlvepaistetus teeb muret. Tegeleme sellega."

Pärnu palkas algavaks hooajaks kaks leegionäri, leedulased Vaidotas Volkuse (31) ja Edvinas Seskuse (21).

"Ega nad mingid superstaarid ole, rohkem meeskonnamängijad. Võib-olla Seskus on isegi rohkem selline võimalik üllataja. Ta on Lietuvos Rytase noortemeeskonnas kaks hooaega mänginud, aga sai siis vigastada. Nüüd saime ta endale ja loodame, et temalt võib tulla korralikke mänge," lisas Rannula.

Vabandame kahiseva ja kohati katkendliku heli pärast!