Rapla meeskond üllitas enne seeriat naljavideo, kus mängijad grillivad tulel Tarva pulli. Küsimusele, mis täna võidupeol menüüs on, vastas Sõber: "Eks ta seesama pull ole, mille Rapla mehed meile juba ette ära grillisid. Neljas peab ju ikka kolmandat teenindama."

"Uhke tunne on. See medal kaaub kõik viimase kolme aasta asjad üle," kirjeldas Sõber emotsiooni. "Lugesime enne mängu just kokku, et oleme 70 kohtumist sel hooajal pidanud. Vägevad poisid igal juhul! Hea, et neli päeva kahe mängu vahel oli. Korvpalliliit teeb vahel ka midagi hästi. Hea oli, et seeria pikale jättis, muidu oleks ai-ai olnud."

Sõber ütles, et korvpall ei kao Rakverest ka tuleval hooajal ning sama vaimuga üritatakse asju seal linnas edasi ajada. "See meie värk, mis meil praegu on, tiksub edasi, see on kõige olulisem. Järgmiseks hooajaks tuleb nüüd teha kõik, et edaspidigi siin tuhat ja enam inimest mänge käiks vaatamas," ütles ta.

Lõpetuseks ei jätnud Sõber kiitmata ka neljandaks jäänud Raplat: "Ma ütlen, kõva töö on Rapla mehed ära teinud. Vinged vennad. Vägev värk, Raplale au ja kiitus!"