"Häälestusega ei ole mingit probleemi. Iga finaal, ükskõik mis aasta see on, iseenesest motiveerib," rääkis peatreenerina kolmandat järjestikust tiitlit püüdma asuv Varrak. Pärast taasiseseisvumist pole peatreenerina keegi kolme tiitlit järjest saanud, kuldne duubel on Varraku kõrval ette näidata Jaak Salumetsal (1995, 1996) ja Aivar Kuusmaal (2011, 2012).

"Võistkonna valmisoleku kohapealt on vigastusi natuke palju ja see tekitab muret. Oleksi Petšerov on kuue nädala jooksul teinud ühe täistreeningu ja mänginud ühe mängu. Tema peale kaarte panna finaalis ei ole kõige kindlam valik. Kui ta saab aidata, siis aitab ja kui ei saa, siis ei saa. Armands Škele kohapealt on natuke parem seis. Ta tegi nädalavahetusel võistkonna treeningud kaasa ning suutis isegi 5-5 mängida. Teda võib julgemini väljakule panna," arvas Varrak.

Lisaks finaalseeriat puudutavatele küsimustele uurisime, millisel seisukohal on Kalev/Cramo juhendaja Brandis Raley-Rossi soovis esindada Eesti koondist. "Ma arvan, et siin ei ole teemat arutamiseks. Teema on emotsiooni pealt tõstatatud ja antud hetkel ei vääri laiemat arutelu. Mõned aastad tagasi uuriti kodakondsuse teemat Bamba Falli osas ja selgus, et kodakondsuse saamist/andmist on põhimõtteliselt võimatu teostada," teadis Eesti koondise abitreenerina juulis EM-finaalturniiriks valmistuva hakkav Varrak.