Tarva peatreeneri Andres Sõbra sõnul üritati Raley-Rossi Rakveresse tagasi tuua juba kevadel, kui kuuldi, et ta oli veebruaris Panelefsiniakose klubist lahkunud. "Suvel võttis ta meiega uuesti ühendust ning nüüd saime palga suhtes kokkuleppele. Eks ta Kreeka järgi kruttis oma nõudmised ülesse, aga meie tubli mänedžer Madis Šumanov tegi temaga hea diili, mis on ka meile alla neelatav," kommenteeris Sõber Delfile.

"See on tunnustus meie kõigi heale tööle, kui niimoodi tagasi tulla tahetakse."

Kreeka kõrgliigaklubist lahkus Raley-Ross oma sõnutsi kaks-kolm kuud saamata jäänud palga pärast.

Raley-Rossi võib Tarva eest mängimas näha juba tuleval kolmapäeval, mil Balti liiga raames mängitakse Moskva Dinamoga. "Kui mehel kõik kümme sõrme ja kümme varvast alles on, paneme väljakule," ütles Sõber.

Kuid miks Darbyst loobuti? "Ta ei ole ikka siinseks tasemeks veel piisavalt küps vend. Ülikooli lõpetas juba ammu, mängis küll vahepeal suveliigas, aga tema meeskonda sisse sobitamine polnud kerge," selgitas Sõber.

Brandis Raley-Rossi tõi esimesena Eestisse 2011/2012 hooajal Tallinna Kalev, kus ta viskas hooaja peale keskmiselt 17,32 punkti ning võttis 5,96 lauapalli mängus. Järgmisel hooajal Tarvas olid mehe näitajad 15 punkti, 6,71 lauapalli ja 4,03 resultatiivset söötu. Tarvaga võitis Raley-Ross Eesti karikavõistlused ning aitas meeskonna meistriliigas pronksile.