Eelmise hooaja veetis Singles Idaho Stampede'i meeskonnas NBA D-Liigas.

Idaho meeskonnas olid mehe keskmised näitajad 14,1 punkti ja 4,7 lauapalli mängu kohta. Seejuures tabas ameeriklane 47,5-protsendilise tabavusega kaugviskeid ja võitis D-Liiga all-star võistluse kaugviskevõistluse.

Hooaja alguses kuulus ta Portland Trail Blazersi nimistusse. Mängija vanem veli Kyle kuulub Detroit Pistonsi avaviisikusse. Singler jõuab Eestisse kolmapäeva õhtuks ja teeb suure tõenäosusega kaasa ka neljapäeval Tondiraba jäähallis algaval turniiril, kus avapäeval kell 19 kohtutakse eelmise aasta Rootsi meistri Södertälje meeskonnaga.

Peatreeneri Alar Varraku sõnul on tegemist hea universiaalse mängijaga: „Kuna tulemas on väga pikk ja raske hooaeg, siis selline mängija, kes suudab mängida mitut positsiooni on väga hinnas. Tema plussiks on loomulikult hea viskekäsi, kuid ta suudab vajadusel võidelda ka endast pikemata vastastega.“

Lisaks Singlerile liitub Kalev/Cramoga Sten Olmre Audentese Spordigümnaasiumist. Aastaid noortekoondisse kuulunud Pärnust pärit mängija näol on Alar Varraku sõnul tegemist andeka noormängijaga, kellel tuleb kindlasti huvitav hooaeg. „Igapäevaselt treenida juba sellises seltskonnas on üks asi ja kindlasti rohkete mängude juures leiame talle ka omad mänguminutid,“ lisas Varrak.