„Lootsin kõvemat vastupanu. Neil oli kaks uut meest, kes polnud meie vastu mänginud,“ rääkis Andres Sõber. Ta lisas: „Täna hakkasime hoolega pihta ja alguses kohe kiirelt vahe ei tulnud, kuid poolajaga tuli juba vahe sisse ja sain rohkem vahetada. Kutid mängisid hasardiga. Me jube head ei olnud, aga vastane vist ei arvanud, et me kaitset nii hästi mängime. Meeldiv üllatus, et pika sõidu järgi saime mängu nii kenasti käima.“

Tasavägist mängu jätkus vaid kohtumise esimeseks neljaks minutiks. Seejärel haaras Tarvas juhtohjad enda kätte, olles esimese veerandaja lõppedes ees juba 15 punktiga, seisuks 24:9. Teisel kümnendil jätkus mäng Rakvere vedamisel. Valga küll proovis vahet vähendada, kuid Andres Sõbra hoolealused hoidsid eduseisu kindlalt enda käes, juhtides poolajaks 47:26.

Pärast riietusruumist tagasi tulekut läks Rakvere veelgi paremasse hoogu. Valgal ei jäänud muud üle kui leppida tagaajaja rolliga. Enne otsustavat kümmet minutit oli Tarva eduseis 70:37. Viimane veerandaeg oli vaid vormistamise küsimus. Valga enam Rakverele ohtlikuks ei saanud ning külalismeeskond võttis 87:60 võidu.

Üleplatsimees oli 23 punkti visanud Maris Laksa. Teda toetasid Juris Umbraško 16, Silver Leppik 13, Giedrius Gustas 12 ning Gregory Jenkins 10 silmaga. Valga poolelt olid resultatiivsemad Kristjan Evart 17, Miguel Ortega 15 ning Ferg Myrick 12 silmaga.