Rakverlased alistasid valitseva meistermeeskonna koduste poolehoidjate toel 83:73 (poolaeg 37:35).

"Olen täitsa rahul, vägev värk," lausus Tarva peatreener Andres Sõber. "Külalised polnud täna kõige teravamad ja tahtsid meile jalutuskäigu tempo peale panna, aga meil sujus jällegi hästi ning hakkasime kohe alguses tempokalt tegutsema."

Sõbra sõnul on Kalev/Cramo treenerid Alar Varrak, Martin Müürsepp ja Rait Käbin teinud meeskonnaga kõva tööd, kuid rasked sõidud ja mängud kõrgetasemelistes sarjades avaldavad tahes tahtmata oma mõju. "Olen selle kõik omal nahal läbi teinud ja mõistan seetõttu nende olukorda," märkis ta. "Hetkel pole neil lihtsalt kõige paremad ajad. Eks nad on mentaalselt ja füüsiliselt väsinud praegu. Meil seevastu on hea minek sees ja püssirohtu jätkub. Usun, et järgmistelgi külla tulevatel meeskondadel saab Kastani Arenal olema sama raske."

Väärtusliku võidupunkti aitasid Tarval Kalev/Cramo vastu sepistada ja andsid skooritegijatena suurema panuse Rait Keerles 20, Kristo Saage 15, Juris Umbraško 13 ja Gregory Jenkins 12 punktiga.

Kalev/Cramo resultatiivsemad olid nende välistäiendused: Vlad Moldoveanu viskas 19 punkti, kaksikduubliga hakkama saanud Frank Elegari arvele jäid 17 punkti ja 13 lauapalli, Curtis Millage kontosse 10 punkti.

Uus nädal toob Tarvale olulise mõõduvõtu teisipäeval, 11. veebruaril, mil kodusaalis võõrustatakse Tallinna Kalevit. Kell 19 algaval Balti liiga mängul on oluline kaal alagrupist edasipääsu silmas pidades.