Tarva peatreener Andres Sõber, kes kolm viimast hooaega madistanud selles faasis Kalev/Cramoga, ootab seeriat huviga. "Olen tõesti oodanud, sest kolm viimast aastat oleme poolfinaalis mänginud Kalev/Cramoga. Nüüd on seda rõõmsam Rocki vastu minna. Usun täiesti, et ka meil on omad šansid olemas," ütles Sõber Vikerraadiole antud intervjuus.

Sõber loodab, et Tarva lahtine mäng toob neile täna edu. "Meie trumbid on ikka need, millega me hooaja esimesel poolel tublisti mängisime. Ühtehoidev punt ja mängime kaitset südamega. Padruneid on meil vähem kui Rockil, aga me peame millegagi omad punktid siiski kätte saama," ütles ta. "Viljeleme kiiret ja vaba mängu, kui võimalust on, siis viskame. Kaks viimast mängu Pärnuga oli Tarvas juba selline, nagu ta sel hooajal on olnud."

Vigastustega Tarval ühtegi muret pole. "Anthony Stewart on ka üha paremini sisse elanud. Umbraškol on samuti jalg terveks saanud. Loodame mitte teerulli alla jääda. Meil ei ole taganeda kuskile. Loodame, et põhimehed viskavad oma pallid ära," lisas Sõber.