Mäng algas tasavägiselt ja esimese kuue minuti möödudes oli Kalev 11:10 peal. Veerandaja lõpuks suutsid Leemet Loik, Mario Paiste ning Bamba Fall püsti panna aga 10:3 spurdi ja nii sai Tallinna meeskond teise veerandaja alguseks soliidse kaheksapunktilise eduseisu kätte. Jekabpils ei lasknud sellest end heidutada ja Jurijs Aleksejevsi korvide abil juhtis kolm minutit hiljem omakorda kodumeeskond 25:23. Suurepäraselt tegutsenud Loik viskas vastuseks kaheksa silma ning koos Janar Taltsi, Falli ning Taylor Staffordi abiga siirduti poolajale 39:28 juhtrollis, vahendab basket.ee.

Kolmandal veerandajal jätkas Kalev sealt, kus eelmise kümne minuti lõppemisel pooleli jäädi. Korra paisus vahe juba ka 23-punktiliseks ning viimasele neljandikule mindi vastu 62:41 eduseisus. Lõpp oli seega külaliste jaoks vaid vormistamise küsimus ning peatreener Gert Kullamäe sai ka kõigile kaasas olnud kaheksale mängijale minuteid anda.

Kalev oli Jekabpilsist samuti pea igas elemendis parem. Lauavõitlus oldi kokkuvõttes 44:36 paremad, seitse pallikaotust tehti vähem ning väljakult tabati viskeid 49-protsendiliselt kodumeeskonna 34% vastu.

Tallinna Kalevi suurimaks skooritegijaks kerkis koguni 27 punkti visanud Leemet Loik, kes tabas seejuures kaugviskeid 5/6. Tema nimele kogunes veel 2 lauapalli, üks vaheltlõige ja viskeblokeering. Karl-Johan Lips ja Bamba Fall lisasid 13 silma, kes kogusid ka vastavalt 10 ning 9 lauapalli. Janar Talts tõi 8 punkti ja 9 lauapalli ning käe sai valgeks veel Mario Paiste (9 punkti), Taylor Stafford (8), Ron-Arnar Pehka (4) ning Kaido Saks (2).

Jekabpilsi parimana viskas 15 punkti ja korjas 10 lauapalli endine Valga-Valka mängumees Jurijs Aleksejevs. Ronalds Elksnis lisas 12 punkti ja tagamängija Rodrigo Bumeisters tõi 11 silma.