Avamängus oli Küprose tiim 52:88 alla jäänud ukrainlaste Južnõi Himikule. Rock alustas hooaega 81:72 võiduga leedulaste Utena Juventuse üle.

Tänast kohtumist alustasid Gert Kullamäe hoolealused väga uniselt ja 10 minuti järel olid valitseva Eesti meistri kaotusnumbrid 9:22. Teisel veerandajal tegid tartlased aga 12:0 spurdi ja seega mindi riietusruumi Rocki 31:30 juhtimisel.

Kolmandal 10-minutilisel perioodil kasvatas külaliste eduseisu 4 järjestikust kaugviset tabanud leedulasest mängujuht Evaldas Žabas. Kuigi veerandi lõpus Nicosia meeskond taas vahe 3-4 punkti peale vähendas, siis Rock sellest end segada ei lasknud ja lõpuks marsiti üpriski kindla 67:55 võiduni.

Tartlaste resultatiivseimana viskas 18 punkti Evaldas Žabas, kes selle kõrval ka 7 lauapalli maha võttis. Karolis Petrukonis toetas teda 14, Tanel Sokk 11 silmaga. Gert Dorbek ja Brian Harper said mõlemad kirja 8 punkti ja 6 lauapalli. Sama palju võttis lauapalle maha ka Janar Talts, kes selle kõrval veel 6 punkti viskas.

Väärib ka märkimist, et Nicosia alustab enda liigahooaega alles 7. novembril ja seega neil enne tänast väga palju mängupraktikat polnud. Äsjalõppenud kohtumises oli 15 punkti ja 9 lauapalliga nende parim Terrance Henry.

Teises L-alagrupi kohtumises alistas Južnõi Himik lisaajal Utena Juventuse 90:86. Seega on nii Rockil kui Himikul pärast tänast kirja kaks võitu, Juventus ja Etha Engomis peavad esialgu leppima kahe kaotusega.