Tartu klubi täitis siiski miinimumeesmärgi - nii Rockil kui Juventusel on nüüd tabelis kaks võitu ja kaks kaotust. Kuna Rock suutis koduväljakul Juventust võita üheksa punktiga, on tartlastel vähemalt omavahelistes mängudes leedukate vastu paremus. Mõlemal on jäänud mängida kodus Küprose klubiga Etha Engomi ja võõrsil alagrupi liidri Južnõi Himikuga.

Rock alustas tänast mängu suurepäraselt, kui Gert Dorbeki kolme kaugviske abil asuti kiiresti juhtima 11:2. Avaveerandi võitsid tartlased 19:9, Dorbeki arvel oli juba 11 punkti. Rock oli pannud juba kuus kulpi, neist neli Janar Taltsilt.

Teise veerandi võitsid leedulased 21:16 ning Rocki eduseis vähenes poolajavileks 35:30-le. Kolmandal neljandikul jätkus tasavägine heitlus ning otsustavale kümnele minutil mindi tartlaste napis eduseisus 47:45.

Viimase veerandi esimese nelja minutiga viskas Rock vaid kaks punkti ning jäi täna esmakordselt kaotusseisu (49:50). Leedulased jätkasid võimsalt ning Rock jäi üha enam rünnakute lõpetamisega hätta. Kui mängida jäi kolm minutit, olid kaotusnumbrid kärisenud juba 53:61-le. Lõpuminuti alguses tõi Brian Harperi korv veel tartlased viie punkti kaugusele (60:65), kuid mängu päästa enam ei suudetud. Lõpusireeni kõlades olid tablool kodumeeskonna võidunumbrid 66:60.

Enim pahandust tegi Juventuse poolel Spencer Butterfield, kes viskas 23 punkti. Rockile tõi Dorbek 18 silma (kaugvisked 4/5), Harper lisas 12, Evaldas Žabas 11 ning Talts 7 punkti, 5 lauapalli ja koguni 6 kulpi.

Täiseduga jätkav Južnõi Himik võitis täna Nikosia Etha Engomit 80:69.

L-alagrupi tabeliseis: 1. Južnõi Himik 4-0, 2. Rock 2-2, 3. Juventus 2-2, 4. Egnomi Etha 0-4.

Mängu tipphetked:
Mäng täispikkuses: