Nimelt loositi tartlased L-alagruppi ukrainlaste Južnõi Himiki, Küprose klubi Nicosia ETHA Engomise ja leedukate Utena Juventusega. Neist viimased ka eile avamängus skooriga 81:72 alistati.

Kalevlased alustavad oma mängudega H-alagrupis täna, kui koduplatsil kohtutakse Israeli tiimi Rishon LeZioni Maccabiga. Lisaks neile jahivad edasipääsu ka venelaste Krasnojarski Jenissei ja bulgaarlaste Sofia Lokoil Akademik.

Kokku on FIBA Europe Cupil 14 alagruppi, kus 32 parema sekka pääsevad iga grupi kaks esimest pluss neli parimat kolmanda koha omanikku.

Sealjuures on juba paika pandud ka süsteem, kuidas meeskonnad järgmises ringis alagruppidesse asetatakse. See tähendab, et ei ole välistatud olukord, kus R-alagrupis kohtuvad omavahel just Kalev ja Rock (ehk siis L-alagrupi 2. tiim ja H-alagrupi 2. tiim - toim.). Lisaks on antud alagruppi ette asetatud D-alagrupi esimene tiim ja E-alagrupi 2. meeskond.

D-alagruppi kuuluvad Elan Chalon (Prantsusmaa), SPM Schoeters Den Bosch (Holland), Magnofit Güssing Knights (Austria) ja Zlatorog Laško (Sloveenia). E-alagrupis jahivad omakorda edasipääsu FoxTown Cantu (Itaalia), STB Le Havre (Prantsusmaa), Boras (Rootsi) ja Bulls Kapfenberg (Austria).

Olgu veel öeldud, et kui Rock või Cramo tagavad edasipääsu oma alagrupi esimese või kolmandana, siis riigisisest duelli vähemalt vahegrupis ei näe.