"Mängu alguses kaotasime pea viieks-kuueks minutiks. Mängisime kaitses kohati risti vastupidi sellele, mida kokku leppisime. Hiljem tulime mängu tagasi, saime jooksma ja kümnega ette. Aga teisel poolajal jälle sama lugu. Alustasime liiga pehmelt. Vastane vääris täna võitu, pole midagi öelda. Nad olid meist paremad. Me ei suutnud nende kahte tagamängijat kontrollida (Maalik Wayns ja Christopher Wright - toim), sest ei teinud pick`n`rolli mängides õigeid otsuseid," rääkis Choulet.

Elan Chalon kaotas sel hooajal FIBA sarjas esimest korda koduväljakul, eelnevalt oli saldo 9-0. Täna juhiti teisel veerandajal korra 13 punktiga. Pressikonverentsil kõlas küsimus, miks nad ei suutnud sel hetkel lõplikult mängu enda kasuks pöörata.

Choulet vastas: "Meil tuli 3-4 pallikaotust jutti, ilma mõjuva põhjuseta. Kaotasime mängus aeg-ajalt pea, ma ei tea miks. Me pidanuks poolajaks ees olema 13-14 punktiga (seis oli 53:48 - toim), meil oli liiga palju pallikaotusi. Aga see ei otsustanud. Mängu kaotasime teise poolaja alguses, kui me ei mänginud piisavalt kõvasti kaitses. Suur pettumus."