Esimese poolaja järel juhtis Žalgiris 34:28 ja igati teenitult. Enamuse mänguajast oldi juhtivamaks pooleks ning märkimisväärse panuse sellesse andis ka Vene. Üldse esimest korda Euroliiga kohtumist algkoosseisus alustanud eestlane mängis järjest 7 minutit ja 50 sekundit ning võeti puhkama eduseisul 14:9. Avaveerand lõppes viigiga 16:16.

Kolmanda veerandi lõpuks pääses Barcelona punktiga ette, 49:48. Veel neli minutit enne lõpusireeni kaotas Žalgiris vaid nelja punktiga, kuid hispaanlased hoidsid seejärel leedukad kolm minutit kuival ja spurtisid 8 punktiga ette. Lõpuminutil Žalgiris enam mängu päästa ei suutnud.

Vene, kes mängis kolmandal veerandajal 7 minutit ja toodi paar minutit enne lõpuvilet uuesti platsile, kogus mängu lõpuks 18 mänguminutiga 4 punkti (kahesed 1/1, vabavisked 2/2), 2 lauapalli, ühe korvisöödu, ühe vaheltlõike ja ühe kulbi. Negatiivse poole peale jäid kaks pallikaotust.

F-vahegrupis kahe võidu ja 12 kaotusega viimaseks jäänud Žalgirise resultatiivseim oli 13 punkti toonud lätlane Kaspars Vecvagars. Play-offi pääsu kindlustanud Barcelonale tõi kõik neli sooritatud kaugviset tabanud Pau Ribas 14 punkti.