Samad tiimid olid omavahel vastamisi ka hooaja avamängus, kui Žalgiris tugeva lõpuga 66:62 võidu võttis.

Kui võõral väljakul oli Žalgiris terve kohtumise jooksul tagaajaja rollis, siis täna olid asjad vastupidi ning Leedu tiim sai esimese veerandaja keskpaigust pidevalt eduseisu nautida.

Teise veerandi alguses lasti Zielona Gora veel korra 19:20 ette, aga seejärel haarati taas juhtohjad ja seda enam kohtumise lõpuni käest ei lastudki. Lõpusireeni kõlades võisid head kaitsemängu näidanud Žalgirise mehed rõõmustada oma hooaja kolmanda võidu üle. Kuuest mängust on neil kirjas ka kolm kaotust.

Kodumeeskonna poolelt oli täna 16 punktiga resultatiivseim Paulius Jankunas. Kahekohaliste arvu punktideni jõudsid ka Mantas Kalnietis (13), Olivier Hanlan (11) ja Ian Vougioukas (10). Vene viibis platsil viis ja pool minutit, võttes selle ajaga maha kaks lauapalli. Korra proovis eestlane täpsust nii korvi lähistelt kui kaare tagant, aga kumbki nendest üritustest ei tabanud. Seega jäi esimesel poolajal platsil käinud Vene täna nulli punkti peale.

Külaliste särgis viskas parimana 15 punkti Mateusz Ponitka. Endine Kalev/Cramo mees Vlad Moldoveanu sai enda nimele 10 silma.

Zielona Gora jätkab C-alagrupi viimasel kuuendal kohal, olles seni võitnud vaid ühe mängu. Kuna hilisemas mängus võitis Barcelona 107:79 Pinar Karsiyakat, siis tõusis Žalgiris vähemalt tänaseks õhtuks kolmandale kohale. C-alagruppi juhibki kuuest mängust viis võitnud Barcelona. Ühe kaotusega jätkab ka Lokomotiv-Kuban, kes kohtub homme oma kuuendas mängus Ateena Panathinaikosega.