Hilisemas mängus kohtusid Istanbuli Fenerbahce Ülker ja Vitoria Laboral Kutxa. Poolaja võitis Fenerbahce 41:40, ent normaalaeg lõppes 72:72 viigiga. Lisaajal sai favoriidis seisuses olnud Türgi klubi siiski oma tahtmise 88:77.

Lisaaja 16 punktist 9 tõi Fenerbahcele Bojan Bogdanovic. Kokku viskas Serbia koondislane võitjate parimana 18 punkti. Luigi Datome lisas 15, Jan Vesely ja Ekpe Udoh 14 punkti.

Esimene poolfinaal:

CSKA alustas võimsalt. Avaveerand armeelastele 23:12, Euroliiga põhiturniiri MVP-ks valitud Nando De Colo arvel 10 punkti.

Teisel veerandajal mäng võrdsustus. Poolaeg CSKA-le 47:37 ehk teise veerandaja nad punktiga kaotasid 24:25. De Colo endiselt 10 punktiga CSKA resultatiivseim, Lokomotiv-Kubanil on 9 punkti visanud Malcolm Delaney.

Kolme veerandaja järel juhib CSKA 68:59. Lokomotiv-Kuban võitis jälle veerandaja ühe punktiga 22:21. De Colo arvel aga 23 punkti, visked väljakult 10/15. Prantslane on hoos.

Neli minutit enne normaalaja lõppu juhtis CSKA turvalise 15 punktiga 82:67, ent ometi läks veel põnevaks. Lokomotiv-Kuban sai kahe minutiga vahe seitsme peale 82:75 ehk spurt 8:0. Kuid murrangut ei tulnud. CSKA suutis niipalju ikkagi kontrollida, et pääs finaali avanes. De Colo viskas üleplatsimehena 30 punkti, lisaks läks talle kirja 4 korvisöötu. Vitali Fridzon lisas võitjatele 13 punkti.

Kubani ridades viskas Delaney 26 punkti, Dontaye Draper lisas 17 punkti ning Anthony Randolph sai maha kaksikduubliga 13 punkti ja 11 lauapalli. Kusjuures Randolph võttis 8 ründelauda!

Eesti juhtiva spordikanali Viasat Sport Balticu sisujuhi ja korvpallikommentaatori Kalev Kruusi sõnul on Euroliiga tänavune Final Four ehe näide sellest, kui tihe on tänapäeva Euroopa korvpalli kõige kõrgemas tipus. “Berliinis ei näe sel aastal kumbagi mullust finalisti Real Madridi ja Pireuse Olympiakost,” rääkis Kruus. “Nende asemel on nelja parima hulgas Laboral Kutxa ja täiesti uue tulijana selles seltskonnas Lokomotiv-Kuban. Kuna Final Four süsteem on selline, et võitja selgub nii poolfinaalis kui finaalis ainult ühe mängu tulemusena, siis teeb see võitja ennustamise äärmiselt keeruliseks, kui isegi mitte võimatuks. Ehkki paljude arvates pääsevad finaali CSKA ja Fenerbache, pannakse siiski kõik paika alles poolfinaalides täna õhtul.”