Terve kohtumise domineerinud Laboral Kutxa oleks võinud võita juba normaalajal, sest Mike James tabas lõpusekundil, 80:80 viigiseisul ülikaugviske. Kohtunikud leidsid aga videokorduse vaatamise järel, et see korv sündis siiski pärast lõpusireeni. Lisaajal võtsid hispaanlased siiski oma ja teenisid olulise võidu.

Võitjate parim oli kreeklane Ioannis Bourousis 28 punkti ja 12 lauapalliga, ungarlane Ádám Hanga lisas 17 ja ameeriklane Mike James 13 silma. Täna oma 33. sünnipäeva tähistanud Kangur kogus 13 mänguminutiga 5 punkti (kahesed 1/3, kolmesed 1/1, vabavisked 0/2) ja kaks lauapalli. Lisaajal eestlane enam väljakul ei käinud.

Belgia koondislane Matt Lojeski tabas seitsmest kaugviskest koguni 6 (85%) ja viskas Olympiakose parimana 28 punkti, lisaks temalt 7 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu.

Nii Laboral Kutxal kui Olympiakosel on nüüd tabelis võit ja kaotus (Tabeliseis). Kui hispaanlased alustasid Euroliiga-hooaega eelmisel nädalal võõrsil 76:78 kaotusega Milano Olimpiale, siis kreeklased võtsid kodus 76:61 võidu Zagrebi Cedevita üle.

Poolteist nädalat tagasi Laboral Kutxaga liitunud Kangur oli kahes esimeses mängus (Euroliigas Milano ja Hispaanias Obradoiro vastu) visanud vastavalt 4 ja 2 punkti, viibides mõlemal puhul väljakul veidi üle kümne minuti.

Tulemused:
Vitoria Laboral Kutxa - Pireuse Olympiakos la 96:89
Strasbourg - Istanbuli Fenerbahce Ülker 91:70
Kaunase Žalgiris - Krasnodari Lokomotiv-Kuban 74:76
Barcelona - Zielona Gora Stelmet 78:72
Sassari - Moskva CSKA 78:107
Brose Baskets - Istanbuli Darussafaka Dogus 86:76

Laboral Kutxa soovis täna Twitteri kaudu ka Kangurile õnne. "On sünnipäev! Palju õnne täna 33-aastaseks saavale Kristjan Kangurile! Soovime seda tähistada võiduga!"