Gran Canaria alustas koduväljakul hoogsamalt ja avaveerandi järel juhiti 27:22, kuid kaks järgmist veerandaega kuulusid kindlalt külalistele. Baskonia oli teisel veerandil parem 19:8 ning kolmandal 27:18. Seejärel kodumeeskonnal mängu enam päästa ei õnnestunudki.

Eelmisel nädalal Gran Canariaga liitunud Vene sai mänguaega 4 minutit ja 35 sekundit (Vene pääses väljakule 4.35 enne kohtumise lõpuvilet ja viibis seejärel lõpusireenini väljakul), mille jooksul viskas ta kolm punkti ja võttis kaks lauapalli. Väljakult tabas ta neljast viskest ühe.

Kaotajate ridades kogus ainsana kahekohalise punktiskoori Kim Tillie, kelle arvele jäi 11 silma. Võitjatele tõid nii Matt Janning kui ka Shavon Shields 16 punkti.

Baskonia kerkis kuue võidu ja seitsme kaotusega nüüd turniiritabelis üheksandaks. Gran Canaria jätkab viie võidu ja kaheksa kaotusega 12. positsioonil.

Teises hilisõhtuses kohtumises alistas Piraeuse Olympiacos võõrsil 69:60 Barcelona. Olympiacos on kaheksa võidu ja viie kaotusega viies. Barcelona hoiab kuue võidu ja seitsme kaotusega kümnendat kohta.