"Näitasime kõigile, et võiksime olla Euroliiga meistrid. Näitasime seda taas ja ma tahaks näha rohkem austust meie vastu. Ma leian, et kohtunikud tegid väga kriitilisi ja otsustavaid vigu. Nad eksisid reeglite vastu," sõnas Ataman, vahendab Eurohoops.

Treeneri pahameele põhjustas asjaolu, et nende viimasel rünnakul oleks nad pidanud saama lõpuni mängida, kuid neile anti aega vaid 14 sekundit.

Atamani sõnul protestis tema varumeeste pink selle eksimuse vastu korduvalt. "Pöörasime sellele 2-3 korda tähelepanu. Meile öeldi: Ei, ei." Mis ei? Selline on reegel. Nõuame Euroliigalt kordusmängu," lisas nördinud treener.

Realile tõid võidu Sergio Llulli vabavisked 17 sekundit enne lõpusireeni, mis viisid Madridi klubi 83:82 ette. Pärast seda üritas Vasilije Micic kiirelt kaugviset, kuid eksis. Lauapalli sai Real ja lõppseisu vormistas Rudy Fernández lõpusekundil vabaviskejoonel.

Mängu otsustavad lõpusekundid (Videol alates 1:09.20):

Moskva CSKA sai täna teise kaotuse, kui jäi võõrsil alla hispaanlaste Baskoniale 73:76. Istanbuli Fenerbahce alistas võõrsil Ateena Panathinaikose 81:69 ja tõusis kümne võiduga ainuliidriks.