Esmalt normaalaja lõpus nelja minutiga üheksapunktilisest kaotusseisust pääsenud Barcelona seisis lisaaja otsustaval rünnakul silmitsi 95:98 kaotusseisuga, ent Doellman viigistas kolmesega 4,4 sekundit enne lõppu.

Teise lisaaja või CSKA vastuse asemel järgnes aga veel üks ootamatu pööre - Doellman lõikas vahelt vastaste staarmängujuhi Milos Teodosici audisisseviske ning tabas 1,5 sekundit enne lõppu võidukorvi seisuks 100:98. Üleplatsimehena 30 punkti visanud CSKA prantslasest tagamees Nando De Colo jõudis veel viskeni, ent ei tabanud.

Võit oli Barcelona jaoks ülitähtis võitluses play-offi pääsu eest. Neli vooru enne vahegrupiturniiri lõppu on F-grupis CSKA-l ja Vitorial 7, Madridi Realil 6, Barcelonal ja Himkil 5, Bambergil ja Olympiacosel 4, Kaunase Žalgirisel 2 võitu.

E-vahegrupis pidasid reede õhtul haarava duelli Belgradis kohalik Crvena Zvezda ja Ateena Panathinaikos - kodumeeskond võitis 69:67. Esimesena edasipääsu kindlustanud Istanbuli Fenerbahce juhib selles grupis 9 võiduga. Järgnevad Krasnodari Lokomotiv 7, Crvena Zvezda ja Panathinaikos 6, Istanbuli Anadolu Efes 4, Istanbuli Darüssafaka ja Malaga Unicaja 3, Zagrebi Cedevita 2 võiduga.