"Žalgirisel oli terve mängu vältel hea rütm, neid oli raske peatada," sõnas McLean pärast neljanda mängu 91:101 kaotust Leedu Delfile antud intervjuus.

Ameeriklane tunnistas, et Žalgiris oli neist selles seerias parem meeskond. "Meie kaotus pole üllatus. Žalgiris mängis hästi, meie paraku mitte. Nad pole meist tugevam meeskond, kuid nad olid õigel ja otsustaval hetkel suurepärases vormis."

Mängujärgsel pressikonverentsil tunnistas ka Olympiacose peatreener Ioannis Sfairopoulos, et Žalgiris pääses edasi teenitult. "Õnnitlen neid, nad olid meist paremad ja väärisid kohta nelja hulgas. Ma ei taha vabandusi otsida, kuid meil oli vigastustega suuri probleeme. Nädal enne play-offi mängisime kaks Kreeka liiga kohtumist ning meil polnud vigastuste tõttu nelja meest. Need mängud oleks pidanud olema ettevalmistus play-offiks, kuid paraku pidime hoopis traumadega võitlema. Mul pole oma mängijatele ühtegi etteheidet. Ka vigastusest taastunud mehed andsid, mis suutsid, ja mängisid valuvaigistite toel, kuigi tohtrid seda ei lubanud," rääkis treener.