Et mäng üldse lisaajale läks, on suuresti Laboral Kutxa prantslasest mängujuhi Fabien Causeri süü, kes 10 sekundit enne normaalaja lõppu vabaviskel eksis, kinkides vastastele võimaluse kahepunktilisest kaotusseisust viigistada või suisa võidukorv visata. Istanbul läkski kolmese peale välja, kuid Dario Sarici mööda läinud kaugviske upitas korvi hoopis Derrick Brown ning seisult 81:81 mindi lisaajale.

Pingelist punkt-punkti heitlust jätkus ka viimasesse viite minutisse ning sealgi oli lõpus vahe vaid kaks silma. Kuigi võimalus oli ka korvi alt kahene visata, mängiti pall lõpusekundil Cedi Osmani kätte kolmesejoone taga, kuid mees eksis ning Laboral sai dramaatilise võidu.

Kangur pääses platsile vaid avapoolajal 12 minutiks, viskas ühe punkti, eksis ühel kaugviskel, võttis kaks lauda, andis ühe korvisöödu ja tegi kaks viga. Võitjate parim oli Iouannis Bourousis 18 punkti ja 11 lauapalliga, Mike James lisas 16 ning Caseur ja Jaka Blazic mõlemad 14 silma. Anadolu Efesi edukaimad olid Thomas Heurtel 26 ja Derrick Brown 15 punktiga.

Laboral Kutxa jätkab B-alagrupi liidrina. Grupi teises mängus purustas Piraeuse Olympiakos 75:49 Limogesi, jätkates samuti kolme võidu ja ühe kaotusega.