Esimesest veerandajast alates juhtinud Milano hoidis eduseisu kuni neljanda veerandi esimeste minutiteni, seejärel sai väikese edu Türgi klubi.

Veel kaks minutit enne lõppu juhtis Efes 56:50, kuid C.J. Wallace'i vabavisked ja kaugvise vähendasid vahe ühele. 27 sekundit enne lõppu tabas Daniel Hackett kolmese ning Milano pääses juhtima. Kerem Gonlum viigistas, kui mängida jäi 13 sekundit.

Milano rünnakul tehti Hacketti vastu viga, kahjuks tuli vabavisetelt vaid üks punkt. Pärast Duško Savanovici eksitud kaugviset pääses vabaviskejoonele Keith Langford. Tablool oli aeg jäänud kolm sekundit. Langord tabas esimese ja eksis viimasel, andes Milanole kahepunktilise edu.

Kuid vanameister Zoran Planinic saatis koos lõpusireeniga kaugviske teele, tabas ja Milano kaotus oli tõsiasi.

Mängu kokkuvõte:

Kristjan Kangur pääses platsile teisel ja neljandal veerandajal kokku veidi alla kümneks minutiks ning tõi 0 punkti (kaugvisked 3/0, kahepunktivisked 1/0), võttis ühe lauapalli ning tegi viis viga.

Langfordi arvele jäi 18 punkti, Efesi poolelt oli suurim korvikütt Duško Savanovic 13 silmaga.

Milano teenis teise kaotuse kahe võidu kõrvale. Efesile oli see esimeseks võiduks kolme kaotuse kõrval.

Teises sama vahegrupi mängus võitis tiitlikaitsja Pireuse Olympiacos võõrsil Vitoria Laboral Kutxa 89:70.

Tabeliseisud

E-grupp: Barcelona 4-0, Ateena Panathinaikos 3-1, Emporio Armani, Malaga Unicaja ja Olympiacos 2-2, Vitoria, Fenerbahce Ülker ja Anadolu Efes 1-3.

F-grupp: Tel Avivi Maccabi 4-0, Moskva CSKA ja Madridi Real 3-1, Müncheni Bayern ja Krasnodari Lokomotiv 2-2, Istanbuli Galatasaray ja Belgradi Partizan 1-3, Kaunase Žalgiris 0-4.