Avapoolaja 54:49 võitnud Real kasvatas kolmanda veerandi lõpuks eduseisu 8-punktiliseks ja spurtis otsustava veerandaja teiseks mänguminutiks 13 punktiga ette (71:58). Himki üritused mängu päästa vilja ei kandnud ning see tähendas venelaste jaoks ka play-offist väljajäämist.

Kaheksast kaugviskest viis tabanud Jaycee Carroll oli Reali resultatiivseim 23 punktiga, Felipe Reyes panustas võitu 18 punkti ja 8 lauapalli. Himki poolel kogus Tyrese Rice 24 silma, ekskalevlane Josh Boone piirdus kahe mänguminutiga ning skoori ei avanud (Boone`i vabavisked 0/2).

Nii Real kui Himki lõpetasid vahegrupi 7 võidu ja 7 kaotusega, kuid hispaanlastele kuulus neljas ja venelastele viies koht.

Mängu kokkuvõte:

Kolmanda koha sai F-vahegrupis Barcelona (8-6), kes alistas täna Kaunases kohaliku Žalgirise 66:59. Grupi kaks edukamat on Moskva CSKA (9-4), kes mängib homme võõrsil Pireuse Olympiacoisega, ja Vitoria Laboral Kutxa (9-5), kes alistus täna Bambergi Brose Basketile 69:89.

E-vahegrupi tänases ainsas mängus võitis Istanbuli Anadolu Efes 91:86 Ateena Panathinaikost, mis tähendab, et kreeklased lõpetavad grupi kolmandana istanbuli Fenerbahce ja Krasnodari Lokomotiv-Kubani järel. Neljandana pääseb edasi Belgradi Crvena Zvezda.

Play-offides kohtuvad:
Fenerbahce Istanbul - Real Madrid
Moskva CSKA - Belgradi Crvena Zvezda
Krasnodari Lokomotiv Kuban - Barcelona
Laboral Kutxa - Panathinaikos