Kodusaalis mänginud Barcelona võitis avaveerandi 18:13 ja asus poolajaks 9 punktiga juhtima. Ka teisel poolajal ei lasknud Hispaania klubi vastaseid kordagi juhtima ning võttis lõpuks üsna kindla 8-punktilise võidu.

Barcelona eest viskasid viis meest kahekohalise arvu punkte, Ante Tomic neist enim ehk 15. Pete Mickeal lisas 12 silma, kolm tagameest - Marchelinho Huertas, Sarunas Jasikevicus ja Victor Sada - lisasid igaüks kümme punkti. Vigastuse tõttu ei saanud otsustaval veerandil omasid aidata Euroopa üks viimaste aastate säravamaid korvpallureid Juan Carlos Navarro.

Olympiacose parim oli 14 punktiga Georgios Printezis, Vassilis Spanoulis ja Pero Antic ei suutnud seekord enamat üheksast silmast.

Barcelona on vahegrupis kogunud nüüd kaks võitu ja ühe kaotuse ning asetseb kolmandal tabelireal, Pireuse Olymiacos on seevastu ühe võidu ja kahe kaotusega kuues.

Kaunase Žalgiris kaotas dramaatilise lõpplahendusega mängus 74:75 Madridi Realile ning on ühe võidu ja kahe kaotusega oma vahegrupis viies. Madridi Real jätkab täisedu ehk kolme võiduga ja on teine.

Istanbuli Anadolu Efes oli 71:62 parem Berlini Albast ning asub E-alagrupis kahe võidu ja ühe kaotusega kolmandal kohal. Albal veel vahegrupiturniirilt võitu ette näidata pole.

Kristjan Kanguri koduklubi Siena Montepaschi alistas 82:76 Moskva oblasti Himki (loe uudist siit). 

E-grupi tabel: Moskva CSKA ja Madridi Real 3-0, Anadolu Efes ja Panathinaikos 2-1, Žalgiris ja Malaga Unicaja 1-2, Bamberg ja Berliini Alba 0-3.

F-grupi tabel: Siena Montepaschi ja Vitoria Caja Laboral 3-0, Barcelona ja Himki 2-1, Olympiacos ja Tel Avivi Maccabi 1-2, Istanbuli Besiktas ja Istanbuli Fenerbahce Ülker 0-3.

Vaata Euroliiga selle nädala paremaid sooritusi: