Kohtumist alustasid paremini venelased, kes võitsid avaveerandi 20:18 ning läksid poolajale 40:35 eduseisus. Otsustavaks sai siiski kolmas veerand, kus Kataloonia klubi rünnakutel järjepanu skoori tegi ning viimasele neljandikule kaheksapunktilises eduseisus pääses. Seda edu hispaanlased enam käest ei lasknud.

Kodumeeskonna resultatiivseim oli Juan Carlos Navarro 20 punktiga, kahekohalise arvu punkte kogusid ka Marcelo Huertas ja Ante Tomic, kes viskasid vastavalt 16 ja 13 silma. CSKA parim oli serblane Vladimir Mitsov 14 punktiga.

Euroliiga uus hooaeg on alanud nii Barcelonale kui CSKA-le üle kivide ja kändude: mõlemad on saanud kahe võidu kõrvale ka kaks kaotust. Täiseduga jätkab A-alagrupis Fenerbahce Ülker, kes alistas Belgradi Partizani 88:78. Grupi kolmandas kohtumises ei olnud Nanterre`i võidus hetkekski kahtlust - Kiievi Budivelnik alistati 80:61.

C-alagrupis alistas Galatasaray 78:75 Zielona Góra, Müncheni Bayern oli numbritega 82:68 parem Malaga Unicajast ning Pireuse Olympiacos sai 70:62 võidu Siena Montepaschi üle. Alagrupi liidrina jätkab Olympiacos.

Barcelona 79:70 Moskva CSKA: