Jackson sai tõsiselt vigastada Ühisliiga kohtumises eelmisel pühapäeval Peterburi Zeniidi vastu. Mees viidi kiirabiga haiglasse, kus tal tuvastati mitu näoluumurdu. Kuid järgmisele päevale oli planeeritud CSKA meeskonna pildistamine ja 192 cm pikkune ameeriklane palus end haiglast välja kirjutada, et poseerima minna.

Alagrupiturniiri 8. voorus kohtub arvatavasti ilma Jacksonita mängiv CSKA neljapäeval võõrsil Saksamaa meistri Bambergi Brose Basketsiga, keda on võidetud kõigis senipeetud üheksas kohtumises.

Bambergil on vaja CSKA-st „mööda hüppamiseks“ vähemalt seitsmepunktilist võitu ja seniste mängude põhjal pole sugugi väga utoopiline.

„Nad võitsid novembris kõik neli mängu, neil on novembri MVP – Nicolo Melli ja nad mängivad kodus – see kõik kokku annab väga tõsise tiimi,“ ütles CSKA boss Dimitris Itoudis.

„Me mängime absoluutselt parima tiimi vastu, ma isegi ei mäleta mitu korda järjest nad on Final Fouri jõudnud,“ sõnas Brose juhendaja Andrea Trinchieri. „Meie võiduvõimalus on üks sajast, aga me saame pingevabalt mängida, edasipääs on meil olemas ja me tahame võita, eriti kodus.“

Bambergi Brose Baskesti ja Moskva CSKA kohtumine algab otseülekandena Viasat Sport Balticus neljapäeval kell 21.40, kohtumist kommenteerib Tarmo Paju.


Aaron Jakcson