Vahegrupis kolme kaotuse kõrvale seitsmenda võidu saanud Milano meeskond domineeris kohtumist varakult, võites avaveerandi 25:19 ja poolaja 50:36. Curtis Jerrells tõi võitjatele 17, Samardo Samuels 15 punkti, sakslasest keskmängija Tibor Pleiss kaotajatele koguni 30 punkti ja 13 lauapalli.

Kangur mängis 20 minutit ning kogus ühe lauapalli ja bloki, tema kolm viset, kõik kahepunktivisked, läksid mööda.

Vahegrupis Barcelona järel teist kohta hoidva Milano edu lähemate jälitajate ees paisus juba kahele võidule, sest õhtu teises kohtumises alistas Istanbuli Fenerbahce Ülker koduplatsil Malaga Unicaja 69:67. Mõlemal on kogutud viis võitu ja viis kaotust. Võitluses edasipääsu ehk koha ees esinelikus on tihedalt kaasas veel neli võitu üheksast mängust kogunud Ateena Panathinaikos ja Pireuse Olympiacos.

Emporio Armanil on jäänud veel kohtuda kodus Istanbuli Anadolu Efesi ja Barcelonaga, võõrsil Fenerbahce Ülkeri ja viimases voorus Unicajaga. Kui koht esinelikus tagaks koha veerandfinaalis, siis teise koha hoidmine tooks veerandfinaaliks Milanole ka koduväljakueelise.

Teises vahegrupis sepitses hooaja ühe seni suurema üllatuse Müncheni Bayern, alistades Madridi Reali 85:83. Moskva CSKA lõi Belgradi Partizani 84:52, Tel Avivi Maccabi Kaunase Žalgirist 77:67.