Real sai mängu enda kontrolli alla kolmandal veerandajal, mis võideti kümne punktiga 25:15. Ja kuigi Fenerbahce tuli lõpuminutitel korduvalt 2-3 punkti peale, siis murrangut teisele poole enam ei tulnud.

Reali resultatiivseim oli 17 punktiga prantslane Fabien Causer, Final Fouri kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Luka Doncic lisas 15, Trey Thompkins 10, Jaysee Carroll 9 ja Walter Tavares 8 punkti.

Pablo Laso oli Reali peatreenerina finaalis neljandat korda ja tema käe all tuli teine võit. Eelmine pärines aastast 2014.

Fenerbahce ridades tegi finaalis suurepärase mängu Nicolo Melli, aga 28 punktist jäi Reali murdmiseks väheks. Brad Wanamaker lisas 14 punkti.

Finaalmängu kokkuvõte:

Pronksimängus haaras Žalgiris ohjad juba avaveerandil, mis võideti 22:19. Poolajaks oli Leedu klubi edu 41:35 ning kümme minutit enne lõppu oli Žalgiris ees 69:48. Viimastel minutitel sattus CSKA ridades hoogu Mihhail Kulagin ja CSKA oli lähedal suurest kaotusseisust välja tulemisele.

Žalgiris sai siiski krambist üle ja Kulagin pani lõpuks tähtsa kaugviske mööda. Nii nopitigi napp võit.

Žalgirise kasuks viskasid Paulius Jankunas ja Vasilije Micic 15 punkti ning Edgaras Ulanovas lisas 14 silma. Kaotajatele tõid Othello Hunter ja Kulagin 14 punkti.

Pronksimängu kokkuvõte:

Eelinfo:

Esikohamängus jahib peatreenerina oma kümnendat trofeed Željko Obradovic. Koduses Belgradis ümmarguse tähiseni jõuda oleks eriti magus. Senised üheksa trofeed on Obradovic kätte saanud 11 finaaliga, võiduprotsent muljetavaldav (81,8). Pablo Laso mängib Realiga Euroliiga finaalis neljandat korda, seni on ta meistrikarika saanud vaid korra, 2015. aastal. Ka Real võib jõuda ümmarguse tähiseni, klubil on ette näidata üheksa Euroliiga tiitlit.