Olympiakos võitis avaveerandi 15:13 ja juhtis poolajavileks 35:31, kuid kolmas periood kuulus kodumeeskonnale 21:9. Kolm minutit enne lõpuvilet jõudsid kreeklased 6:0 vahespurdi järel veel viigini (61:61), ent lõpp kuulus ikkagi CSKA-le. Nende võidu vormistasid lõpuminutil Will Clyburn ja Cory Higgins vabaviskejoonelt - mõlemad tabasid neljast viskest kolm.

Moskva tippklubi resultatiivseim oli hispaanlane Sergio Rodríguez, kes tabas kuus kaugviset (9-st) ja tõi 20 punkti. Clyburn lisas 17 silma, üheksa lauapalli ja neli vaheltlõiget ning Higgins 11 punkti. Olympiakose parim oli vanameister Vassilis Spanoulis 16 punktiga.

Kui CSKA püsib viie vooru järel kaotuseta, siis Olympiakos sai kolme võidu kõrvale teise kaotuse.

Vitoria-Gasteizi Baskonia alistas koduväljakul Istanbuli Darussafaka 82:56, teenides teise võidu.

Istanbuli Fenerbahce kirjutas tabelisse neljanda võidu, kui sai kodus ootamatult keeruliseks kujunenud kohtumises jagu Müncheni Bayernist 88:84. Veel poolteist minutit enne lõppu juhtis kodumeeskond vaid 81:80, kuid siis tabas Marko Guduric ülitähtsa kaugviske. Luigi Datome arvele kogunes võitjate parimana 19 punkti (kolmesed 4/5). Üheks selle mängu vilemeheks oli Rain Peerandi.

Päeva viimases kohtumises oli Barcelona korvidevaeses mängus üle Tel Avivi Maccabist 74:58.