Milano kaotas neljanda mängu võõrsil 66:86 (21:19, 22:16, 13:19, 10:32) ning kogu seeria 1:3. Teisel veerandajal mängu sekkunud Kangur viskas 19 minuti jooksul 2 punkti, võttis maha 2 lauapalli, jagas 2 resultatiivset söötu ja tegi 2 viga.

"Soovin, et mis iganes selles seerias ka ei juhtunud, teeks see meid meeskonnana tugevamaks. Oli fantastiline näha, kuidas tiim tuli siia majja, näol õige suhtumine. Nüüd peame keskenduma oma eesmärgile seda taset hoida järjepidevalt ka tulevikus. Maccabi on viimasel kümnel hooajal jõudnud play-off'i üheksal korral, Milanole oli see esimene kord. Mul on ainult üks eesmärk: olla siin ka järgmisel aastal," lausus Bianchi Euroliiga kodulehe vahendusel.

Maccabi teise poolaja ja eriti viimase veerandi võimutsemist kommenteerides ütles Bianchi: "Me ei muutnud esimese ja teise poolaja vahel midagi. Teadsime, et Maccabi tahab siin seeria ära lõpetada. Usun, et olime valmis. Teadsime juba riietusruumis, et vaheaeg on meie vastasele suureks eeliseks. Ootasin seda, et me püsiksime tugevad, võitleksime ega annaks kunagi alla."

Milano ameeriklane C.J Wallace lisas: "Me kontrollisime esimest poolaega päris hästi ning sellest on lihtsalt kahju. See on lihtsalt paljude jaoks esimene seeria - seitsmele või kaheksale mängijale meist ja samuti ka treeneritele. Meil ei olnud lihtsalt piisavalt palju kogemust vastu panna ning see saigi määravaks. Maccabi on veerandfinaalis palju kordi olnud. Me ei teinud vajalikke muudatusi ning nad kasutasid selle ära. Arvan, et teisel poolajal sattusime me hullu publiku mõju alla. Peame meeskonnana paremaks saama ja olema võimelised sitkena püsima."