Olympiacos alistus Istanbuli Anadolu Efesile 71:73 ning veerandfinaalseeria on nüüd viigis 1:1.

Türgi klubi võidukorvi tõi ameeriklane Alex Kirk, kes tabas viimase mänguminuti alguses kahepunktiviske. Lõpusekunditel üritasid kolmesega mängu päästa nii Kostas Papanikolaou kui Erick Green, kelle visked aga korvi ei kukkunud.

Bryant Dunston oli võitjate resultatiivseim 16 punktiga, Tyler Honeycutt kogus 15 silma ja üheksa lauapalli, Jayson Granger lisas üheksale punktile üheksa korvisöötu. 14 pallikaotusega patustanud Olympiacose mänguvankrit vedasid kreeklased - nii kuus kaugviset tabanud Vassilis Spanoulis kui Papanikolaou viskasid 20 punkti.

Istanbuli meeskond röövis tänasega Olympiacose koduväljakueelise ning lahkub Kreekast 1:1 viigiseisul. Järgmisel nädalal peetakse Istanbulis kaks mängu.

Madridi Real kaotas hilisõhtuses mängus Istanbuli Darussafaka Dogusele 80:84. David Blatti juhendatav Türgi klubi oli terve viimase veerandaja mõnepunktilises eduseisus ega lasknud Reali kordagi juhtima. Lõpuminutil vormistasid külaliste võidu ameeriklased - Scottie Wilbekin tabas lähiviske, Will Clyburn ja Brad Wanamaker realiseerisid vabavisked.

Wanamaker viskas 21, Wilbekin ja horvaat Ante Žižić võrdselt 17 punkti. Reali parim oli taas hispaanlane Sergio Llull, kelle arvele kogunes 22 punkti ja kuus korvisöötu. Ka see seeria on nüüd viigis 1:1.