"Ütleme nii, et esimene poolfinaalmäng CSKA ja Lokomotivi vahel oli rahulikum - Vene fänne on siin vähe. Õhtupoole panid Türgi fännid aga korraliku peo püsti. Mäng ise pakkus ka omajagu põnevust," kirjeldas Taavi CSKA - Lokomotivi ja Laboral Kutxa - Fenerbahce mängu muljeid, kust võitjatena väljusid CSKA ja Fenerbahce, viimane pani oma paremuse Hispaania klubi üle maksma alles lisaajal.

"Seni nähtu põhjal usun, et finaalis on favoriit CSKA, aga ega neil nende Türgi fännide ees kerge olema saa," lisas Tartust pärit mees, kes ise on sage külaline TÜ/Rocki mängudel.

Just tänu Rockile ta Euroliiga finaalturniirile sattuski. Veidi aitas kaasa muidugi Viasat. "Elus esimest korda võitsin midagi. Tellisin endale Viasat Sport Balticu kanali, et Rocki Balti liiga finaali vaadata, sattusin loosikasti ja valiti välja. Emotsioonid olid ülimad - teisiti ei saakski olla, kui sellist sõud vaatama pääsed," rääkis ta.

Raudsepp peatub Berliini Mercedes-Benz Arenast kaugel eemal ning muljetas, et isegi kesklinnas pole aru saada, nagu toimuks linnas mõni suur spordivõistlus. "Esimest reklaami nägime alles siis, kui halli juurde tulime - suur plakat oli üleval. Muidu on linn rahulik. Sakslasi vist väga ei huvita Euroliiga korvpall," kirjeldas ta.

Koju tulles ootab Raudseppa kohe ees Eesti meistriliiga finaalseeria Rocki ja Kalev/Cramo vahel, mis stardib esmaspäeval Saku suurhallist.

#Fenerbahce fans celebrating their victory in the semifinal against Laboral 🏀🏆 #FNBLBO #Fener #F4GLORY #Euroleague pic.twitter.com/eHR8qrjWfm
— Marcel Friederich (@M_Friederich) May 13, 2016