Võimalik, et kohe esimeses voorus püstitatakse omalaadne Euroliiga rekord. Gran Canaria Herbalife meeskonnas peaks Euroliiga debüüdi tegema 40-aastane tagamängija Albert Oliver, kellest võib saada liiga vanim punktiviskaja.

Seni on eakaimaks skooritegijaks (toim - ajaarvamine algab 2000. aastast) itaallane Denis Marconato, kes viskas oma viimased punktid Euroliigas vanuses 40 aastat 2 kuud ja 26 päeva.

Oliver´il täitus oktoobri alguses 40 aastat ja 3 kuud. Rekordi sünniks kõlbulik vanus on käes, nüüd tuleb vaid pall korvi saada.

Huvitav on märkida, et eakaimaks debütandiks hispaanlane ei tõuse. 2006. aasta detsembris jooksis (?) Bologna meeskonna eest väljakule 45-aastane Itaalia kodakondsusega keskmängija Dan Gay. Veteran tegi kaasa kahes kohtumises, ent kokku 10 minutiga ta kordagi viskele ei jõudnud.

Potentsiaalne rekordimees Olivier kuulub Gran Canaria ridadesse alates 2013. aastast. EuroCupi sarjas on ta mänginud seitsmel hooajal, korvisöötude näitajalt (393) on Olivier liiga kõigi aegade kolmas mees.

Gran Canaria kohtub Euroliiga avavoorus 2017. aasta meistri ja mulluse hooaja finalisti Istanbuli Fenerbahcega.