Nii vahendab veebileht talkbasket.net.

Barcelona praegusel peatreeneril Xavi Pascual’il on veel kehtiv leping mitmeks aastaks, aga kuna klubi ei pääsenud tänavu Euroliiga Final Four´ile ja ei suutnud võita Hispaania karikat, siis on hispaanlase tool kõikuma löönud. Olukorra võiks Pascuali jaoks päästa Hispaania meistritiitel, aga tiheda konkurentsi tõttu pole välistatud ka finaalist eemale jäämine.

Meeskonnale lähedal seisva allika sõnul vaatavad Kataloonia suurklubi juhid juba ringi, keda uueks peatreeneriks palgata. Valikuid on hetkel kaks. Kõigepealt David Blatt, kuid tema flirdib agaralt NBA klubidega ja võib seetõttu olla raskesti kättesaadav. Teine valik on Barcelona kunagine mängumees, klubiga 2003. aastal Euroliiga võitjaks tulnud Šarūnas Jasikevičius.

Delfi kõnetas Žalgirise peatreenerit samal teemal aprilli algul, kui meeskond pidas koduväljakul Euroliiga hooaja viimase kohtumise. Vastaseks oli toona just Barcelona. Jasikevičius arvas sel hetkel, et tööotsa Barcelonas lähimas tulevikus ei paista ning tema valmistub jätkama Žalgirises.