Nate Woltersil oli nii normaal- kui lisaaja lõpus võimalus Žalgirisele võit tuua, kuid tema otsustavad visked olid ebatäpsed.

Koduväljakul kõik senised neli euromängu kaotanud Žalgiris näitas taas, et võõrsil on nad suurepärases hoos. Leedukad tegid viimase veerandi keskel kahe minuti jooksul 8:0 vahespurdi ja juhtisid juba 75:67. Moskva tippklubi tuli aga raskest seisust välja. 1.14 ja 43 sekundit enne sireeni tabas Sergio Rodríguez kaks kaugviset järjest ning tõi tabloole viiginumbrid 84:84. Woltersi kahene viis seejärel leedukad uuesti ette, kuid Rodríguez viigistas taas. Lõpusekunditel eksis Wolters kahepunktiviskel ja ees ootas lisaaeg.

Lisaaja keskel juhtisid leedukad veel 94:92, ent Will Clyburn viigistas ja lõpuminuti alguses oli taas Rodríguez see, kelle tabav kaugvise viis CSKA ette (seisuks 97:94). Otsustavad võidupunktid tõi venelastele Clyburn, kes saatis 17 sekundit enne lõpusireeni korvi mõlemad vabavisked. Lõpusekunditel avanes taas Woltersil võimalus mängu saatus otsustada - ta jäi kolmepunktiviskejoone taha täiesti vabaks, ent jälle tema pealevise ei tabanud.

Kaheksanda võidu saanud CSKA poolel oli parim Rodríguez, kes tabas kümnest kaugviskest kuus, tõi 24 punkti ja lisas kuus resultatiivset söötu.

Žalgirise suurimad korvikütid olid Antanas Kavaliauskas 19, Wolters 14 ning Aaron White ja Marius Grigonis 13 punktiga.

Ateena Panathinaikos rõõmustas kodupublikut, alistades FC Barcelona 76:70 ja kirjutades tabelisse viienda võidu. Kataloonia klubi jätkab samuti viie võiduga.

Euroliiga hooaega ebaõnnestunult alustanud Moskva oblasti Himki sai täna kuue kaotuse kõrvale teise võidu, kui alistas kodus Montenegro korvpalliklubi Podgorica KK Budućnosti 85:69 (45:30).

Aleksei Šved oli Himki parim 22 punktiga. Lisaks andis venelane seitse resultatiivset söötu ja võttis seitse lauapalli. Seitsmenda kaotuse saanud Budućnosti parim oli ameeriklane Earl Clark 19 punktiga.

Päeva viimases mängus alistas itaallaste Milano Olimpia kodus Vitoria Baskonia 93:90 ja sai tabelisse kuuenda võidu. Serblane Vladimir Micov oli võitjate parim 22 punktiga.