Moskva oblasti Himki sai õhtu esimeses mängus magusa võidu, kui alistas oma koduväljakul liidermeeskonna Istanbuli Fenerbahce lisaaja järel 84:78.

Himki mängis endiselt ilma vigastatud Aleksei Švedita, kuid Anthony Gill oli vigastuspausilt tagasi ning viskas 12 punkti ja võttis seitse lauapalli. Võitjate resultatiivseim oli serblane Stefan Marković 13 punktiga. Fenerbahcel lõppes tänasega 12-mänguline võiduseeria.

Kaunase Žalgiris jäi kodus alla Istanbuli Anadolu Efesile kindlalt, 58:79. Leedukad on tänavu koduväljakul kaotanud kümnest mängust juba seitse. Võitjate poolel hiilgas prantslane Adrien Moerman, kes tabas neli kaugviset, tõi 23 punkti ja hankis kuus lauapalli.

Olympiakos vajas samuti lisaaega, et kodus Baskoniast jagu saada. 91:87 võidumängus oli Kreeka klubi parim 22 punkti visanud Kostas Papanikolaou, kelle tabav kaugvise normaalaja lõpus päästis Olympiakose ka lisaajale.

Vene koduklubi Gran Canaria võttis päeva viimases mängus koduväljakul vastu Madridi Reali ja sai tasavägise lahingu järel kaotuse 67:75. Eestlane jäi kuivale, eksides 12 mänguminuti jooksul kolmel kaugviskel ja ühel kahepunktiviskel. Vene arvele kogunes üks lauapall ja üks resultatiivne sööt.