Kui vastata hästi lühidalt, siis Fuenlabradast lahkuda võimaldas lepingupunkt, mis sätestas, et kui Vene vastu tunneb huvi mõni Hispaania kõrgliiga klubi, mis mängib Euroliigas või EuroCupi sarjas, siis väljaostusumma tasudes on mängijal voli lahkuda.

Siim-Sander Vene tegi Fuenlabrada eest debüüdi 9. detsembril ja kõigest neli päeva hiljem tuli teade, et eestlane lahkub Gran Canaria Herbalife´i.

Priit Vene sõnul oli Gran Canaria huvi pikemat aega üleval, kord oli see tõsisem, siis jälle vaibus ära. Nii mitu korda. Põletavaks läks huvi esmaspäeval. Lisaks üsna värskele peatreeneri vahetusele tegi pühapäevases Gran Canaria - Madridi Reali mängus vasaku jala põlvele liiga ääremängija Eulis Baez. See võis olla viimane piisk ostukarikasse.

Lepingus olnud väljaostusumma Euroliiga klubile peavalu ei valmistanud ja nii tehti Siim-Sander Vene ja Fuenlabradaga kaupa. Vene sõlmis lepingu hooaja lõpuni.

Gran Canaria Herbalife on teine Euroliiga tasemel klubi, kus 28aastane Vene senise karjääri jooksul mänginud. Esimene oli teadagi Kaunase Žalgiris, mille koosseisus sai eestlane nelja hooajaga kirja 45 Euroliiga kohtumist.

Muide, debüüdi Euroopa tugevaimas korvpallisarjas tegi Vene juba 19aastaselt. Ta sai esmakordselt Euroliigas väljakule 2009. aasta 10. detsembril kohtumises Žalgiris - Siena Montepaschi.