Võitjate parim oli prantslane Thomas Heurtel, kes viskas 18 punkti ja jagas viis resultatiivset söötu. Võrdselt 11 punkti lisasid kolm ameeriklast - Tyler Honeycutt, Brandon Paul ja Bryant Dunston. Kaksikduubli teinud Honeycutt võttis ka 11 lauapalli.

Olympiacose poolel oli suurim korvikütt kreeklane Georgios Printezis 16 punkti ja üheksa lauapalliga. Vassilis Spanoulis viskas 11 punkti ja andis 10 korvisöötu.

Olympiacos jätkab 19 võiduga ning lõpetab põhiturniiri kolmandana. 4.-6. kohta jagama tõusnud Anadolu Efesil on Olympiacosest kaks võitu vähem. 17 võiduga on ka Istanbuli Fenerbahce ja Ateena Panathinaikos, kes peavad põhiturniiri eelviimase kohtumise homme õhtul vastavalt Madridi Reali ja Moskva CSKA vastu.

Tähtsa võidu sai täna play-offi koha eest võitlev Istanbuli Darussafaka Dogus, kes alistas võõrsil lisaaja järel Brose Bambergi 99:97. Türklaste poolel viskasid ameeriklased Brad Wanamaker 30 ja Will Clyburn 26 punkti. Prantslane Fabien Causeur tõi Saksamaa klubi resultatiivseimana 15 punkti,

Darussafaka tõusis 15 võiduga viimasel play-offi kohal asuva Belgradi Crvena Zvezda kõrvale. Serblased võtavad homme koduväljakul vastu Kaasani Unicsi, nädala pärast on Darussafaka ja Crvena Zvezda Istanbulis omavahel vastamisi.