Kohtumise algusest peale oli aktiivsemaks pooleks TTÜ. Kuigi Pärnu jõudis esimese veerandaja keskpaigas küll 9:9 viigini, oli kodumeeskond veerandi teises pooles taas kindlam, juhtides pisikesele pausile minnes 26:18, kirjutab basket.ee. Teisel neljandikul kasvatas TTÜ hetkeks oma eduseisu juba kahekohalise arvu punktideni. Edu aga neil hoida ei õnnestunud, sest poolajaks oli Pärnu klubi taas oma kaotusseisu vähendanud ning seis oli TTÜ poolt vaadatuna 41:38.

Teisel poolajal jätkus mäng Heino Lille hoolealuste vedamisel. Pärnakad püsisid algul neil küll kannul, kuid kolmanda veerandaja teises pooles tegi kodumeeskond 9:0 vahespurdi ja enne otsustavat kümmet minutit oldi juba 74:57 eduseisus. Viimasel kümnel minutil enam KK Pärnu TTÜ-le ohtlikuks ei saanudki ning kohtumise lõppedes oli tablool Tallinna klubi 90:70 edunumbrid.

„Saime täna teisel poolaja oma kaitse ilusasti tööle ja kaitses lasta visata 70 silma ei ole palju ega vähe, kuid õnneks viskasime ise täna hästi. Ma olen rahul oma meeskonnaga,“ sõnas TTÜ peatreener Heino Lill Delfi TV-le.

TTÜ resultatiivseim oli 18 punkti visanud Joonas Järvelainen. Teda toetasid 17 punkti visanud Toomas Raadik ja Kiur Akenpärg ning Jaan Puidet 15 ja Mooses Kaja 10 silmaga. Pärnakate poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni Ronaldas Rutkauskas, Janis Vahter ja Silver Leppik, kes tõid vastavalt 18, 13 ja 13 punkti.