Kodumeeskond läks 4:0 mängu juhtima, aga TalTech tõi seejärel kaheksa järjestikust punkti ning avaveerand ka võideti 18:15. Kolm minutit hiljem jõudis Jurmala Ugis Pinete tabavast lähiviskest 25:25 viigini, kuid Gregor Arbet vastas kaugviskega. Veerandaja keskpaigas realiseeris Lauris Blaus võõrustajate poolelt vabavisked ning Pinete korvist oli Jurmala nüüd 33:31 ette pääsenud. Mitmel korral eduseis vahetus, aga puhkepausile mindi lätlaste 42:38 juhtimisel.

Kolmanda veerandaja alustuseks tegi TalTech Toomas Raadiku abiga 7:0 spurdi ja vaid korra pääses Jurmala veel järgmise kaheksa minuti jooksul juhtima. Viimane neljandik algas seega külaliste 72:66 eduseisust, aga Jurmala polnud veel lõppsõna öelnud. Viie minuti möödudes oli TalTech 76:68 peal, misjärel vähendas Karlis Lasmanis kaugviskest Jurmala kaotusseisu 71:76 peale. Jaan Puidet vastas lähiviskega, ent vabavisetel olid järjepanu täpsed nii Lauris Blaus, Lasmanis kui ka Kristaps Plavnieks. Nii oli TalTechi edu vaid minimaalne ning järgmisel rünnakul tegi Jaan Puidet veel ka jooksu. Jurmala ei suutnud siiski ette minna ja hoopis Raadik aitas loetud sekundid hiljem TalTechi 80:77 juhtima.

Pärast Jurmala peatreeneri Martinš Gulbise võetud minutilist mõtlemisaega tegi kodumeeskonna poolt vaadatuna Blaus seisuks 79:80. Mõlemad võistkonnad kaotasid järgmistel rünnakutel palli, aga 16 sekundit enne lõpuvilet saatis Blaus vabaviskejoonele Puideti, kes sealt ei eksinud, ja taas oli TalTech kolme punktiga juhtimas. Pinete saatis kolmepunktiviske teele, mis ei tabanud, kuid ründelauast sai palli Blaus ja lõpuks võitles Kaspars Vecvagars vabavisked välja. Lätlasest tagamees tabas esimese viske, kuid teise saatis nimelt rõngasse. Otsus tasus ära, sest Lasmanis sai ründelauast mänguvahendi kätte ja viigistaski seisu 82:82 peale. TalTechil jäi variant 1,6 sekundiga veel korvini jõudu ja seda ka tehti: nurgast sai kaugviset proovida Gregor Arbet ning vanameister tabaski, aidates omad 85:82 võiduni.

Toomas Raadik kerkis TalTechi poolelt üleplatsimeheks 28 punkti ja 8 lauapalliga. Gregor Arbet lisas 17 silma ja 7 lauapalli ning Jaan Puidet tegi kaksikduubli 12 punkti ja 11 lauapalliga. Levi Martin Giese'i nimele jäi 11 punkti.

Jurmala eest viskas Karlis Lasmanis 16 punkti ja kogus 8 lauapalli. Võrdselt 14 punkti tõid Lauris Blaus ja Kaspars Vecvagars, Kristaps Plavnieks lisas 13 silma.

OlyBet Eesti-Läti Korvpalliliiga jätkub juba pühapäeval, 10. veebruaril nelja kohtumisega. Eesti klubidest on võistlustules AVIS UTILITAS Rapla, Pärnu Sadam, BC Valga-Valka/Maks&Moorits ja TalTech, kui mängitakse vastavalt Valmiera Glass Via, BK Ventspilsi, Läti Ülikooli ja BK Ogrega.