"Ma olen mitu korda proovinud üldsusele selgitada, et see, et meil on huvitavad mängijad, ei tähenda seda, et see ka edukuseks kohe automaatselt konverteerub. Kõik, kes seda mängu nägid, nägid, et meil on puudujääke päris palju," rääkis Varrak.

"Taktika või mitte, oleme palju koos olnud või mitte - sul peab siin olema võitjamentaliteet ja peab iga palli pärast võitlema. Sa võid ükskõik kui hea või andekas mängija olla - vastasel juhul võitu ei tule."

Varrak tunnustas ka Raplat, kes tuli mängule kalevlastega sarnasest olukorrast. "Kõigepealt, enne kui hakkame Kalevit mustama, kiidaks kindlasti Raplat. Täpselt sama seis nagu meil - kaks koondisemängijat liitusid täpselt samal ajal kui meil, üks välismängija tuli samuti minu teada hilja, selles osas meil vabandused puuduvad. Selle koha pealt müts maha Rapla ees - nad tulid endast kõike andma ja seda mängu võitma."

Piraka kivi viskas treener ka enda kapsaaeda - enne mängu keskenduti liiga palju taktikale. "Ununes ära, et kõigepealt tuleb mängija ja taktika tuleb teisena."

Varraku sõnul on meeskonna juures ilmnenud mitmeid probleeme, mida varem ette ei osatud näha. "Positiivne on see, et siit allapoole kukkuda või kehvemini mängida on väga raske."