"Ma ütlen ausalt - ma ei uskunud, et see lõpp sellise vahega jääb. Ma uskusin mingil määral - ma olen pigem optimist kui pessimist -, et meil on võimalus võita, aga mehed tegid väga hea partii ja arvestades, kui vähe me mänginud oleme ja üks lüli tuleb nüüd juurde kindlasti mingil ajal, siis... on päris hea algus," sõnas naerusuine Kuusmaa.

Võidu üheks võtmeks pidas endine snaiper oma tiimi kõva kaitset. "Pallikaotusi oli meil 11 ja vastastel 22 - me suutsime oma agressiivse mees-mehele kaitsega neid eksima sundida."

Kalevi puhul jättis Rapla lootsile hea mulje nende korvialune potentsiaal. "Eesliin on võimas, seal on ikka kolm meest üle 2.10, aga nad ei taha väga palju korvi all mängida, mis oli meile eeliseks."

Rapla tiim läheb aga eeldatavasti ainult ja ainult paremaks - head esitused tegid ka nende uued leegionärid Domen Bratož ja Rasham Suarez. "Arvestades seda, et Domen on mõni kuu väljas olnud ja nüüd on kolm nädalat treeninud, siis see mees läheb ka kindlasti paremaks - väga hea leid meile playmaker'i näol. Suarez pani oma kolmesed ära - mul tegelikult on võistkonda sellist venda ära, kes viskaks ära, kui läheb raskeks ja kui leitakse õige mees üles. Kogu see tuumik - kui ma saan nad ühtseks, ma arvan, et võime imet teha."